Over Ons

Over Uw Slijter Wessem

Sinds januari 2018 presenteren wij "Uw Slijter Wessem", voorheen Drankenhandel Hardi. U kunt bij Uw Slijter Wessem terecht voor een ruim aanbod aan (speciaal)bieren, wijnen, gedistilleerd, frisdranken, serviceartikelen en advies.

In november 2018 heeft onze winkel een complete make-over gekregen en is ons assortiment vergroot. Wij heten u van harte welkom in de vernieuwde Uw Slijter Wessem!

Lijfering Drankengroothandel

Heeft u een horecazaak, vereniging of wilt u regelmatig bestellen? Uw Slijter is onderdeel van Lijfering Drankengroothandel. Wij zitten onder een dak en werken nauw samen. Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op de site van Lijfering! Of neem contact met ons op.

Proeverij

Uw Slijter Wessem organiseert regelmatig gezellige proeverijen. Interesse? Klik op bovenstaande button en neem een kijkje in onze agenda.

Team

Het team van Uw Slijter Wessem staat van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. Nadine en Jenny helpen graag met het uitzoeken van een lekkere wijn, whisky of speciaalbier. Bent u op zoek naar een cadeau? De dames pakken het feestelijk voor u in.

Team Uw Slijter Wessem adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze!